παράσιτα σε μια δοκιμή - Απλά δεν μπορούσα...

Αυτή η σελίδα δεν αποτελεί πλήρη επισκόπηση όλων των προϊόντων εκεί έξω. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα μου για αναφορά για προϊόντα που έχω δοκιμάσει και δοκιμάσει.

Ακολουθούν μερικές από τις ερωτήσεις που έχω αναρωτηθεί πρόσφατα σχετικά με τα παράσιτα και τον τρόπο αντιμετώπισης τους. Μη διστάσετε να θέσετε μια ερώτηση που έχετε.

Υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η «τέλεια θεραπεία παρασίτων»; Τις περισσότερες φορές βλέπουμε ασθενείς με πολλά παράσιτα και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλοι. Αλλά απλά δεν έχουμε το χρόνο. Γι 'αυτό έγραψα αυτή τη σελίδα. Υπάρχει ένας τέλειος συνδυασμός παρασίτων, παρασιτοκτόνων και ασθενειών.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα παράσιτα, αν χρησιμοποιώ διαφορετική δίαιτα παρασίτων; Οι δίαιτες παρασίτων είναι πολύ διαφορετικές. Το παρακάτω είναι από το άρθρο μου "Η τέλεια θεραπεία παρασίτων", και από το βιβλίο μου "Τέλεια δίαιτα παρασίτων", από ένα βιβλίο με τίτλο "Η τέλεια δίαιτα παρασίτων" και "Η τέλεια διατροφή των παρασίτων". Τα παρακάτω είναι τα κύρια συστατικά μιας δίαιτας παρασίτων. Πρώτον, πρέπει να τρώτε το σωστό είδος παράσιτο. Πολλά παράσιτα μπορούν να τρέφονται με χορτοφαγική διατροφή. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα μπορεί εύκολα να αφομοιώσει την φυτική ύλη. Αλλά εάν το παράσιτο έχει πολλά πεπτικά συστήματα, όπως η αμοιβάδα Ε. Coli, η πέψη της φυτικής ύλης είναι πολύ δύσκολη.

Νέες κριτικές

Detoxic 

Detoxic 

Eileen Preston

περισσότερη υγεία και ευημερία είναι πιθανότατα καλύτερα επιτευχθεί με την Detoxic. Πολλοί ευτυχείς...

Bactefort

Bactefort

Eileen Preston

Ως μάρτυρας εσωτερικού ελέγχου παρασίτου πρόσφατα Bactefort αποδειχθεί το Bactefort. Όλα τα είδη τω...

Bactefort

Bactefort

Eileen Preston

Όσον αφορά το ζήτημα του ελέγχου των παρασίτων, Bactefort αναπόφευκτα για το Bactefort - γιατί; Εάν...