περισσότερα του μαστού σε μια δοκιμή - Απλά δεν μπορούσα...

Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα, αλλά αυτά είναι τα κορυφαία που έχω δοκιμάσει. Όλοι τους δουλεύουν τέλεια!

Tarte Dream Lips: Λατρεύω τα κραγιόν και μου αρέσουν πολύ τα κραγιόν Dream Lips. Είναι πραγματικά κρεμώδη και πολύ ενυδατική. Θα χρειαστεί να αγοράσω και ένα βάλσαμο για τα χείλη. Απλά αγόρασα ένα μικρό μέγεθος για τα μάτια και τα χείλη μου.

Τα κραγιόν Tarte Dream Lips:

Μου αρέσει πολύ και αυτή η γραμμή προϊόντων Tarte lip. Είναι πολύ καλό και μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ. Η φόρμουλα είναι κρεμώδης και ενυδατική και η περιοχή των χρωμάτων είναι καλή. Μου αρέσουν οι μπλε και ροζ αποχρώσεις και τα χρώματα σε αυτή τη γραμμή είναι φυσικό. Το χρώμα αυτών των χρωμάτων δεν είναι πολύ φωτεινό, όμως, αλλά έχω παρατηρήσει ότι είναι αρκετά κορεσμένα. Το κραγιόν ξηραίνεται αρκετά γρήγορα και νομίζω ότι αυτή η γραμμή θα λειτουργούσε καλύτερα για τη φθορά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πάρα πολύ καλυμμένο καλλυντικό Κραγιόν: Ήμουν λίγο ανησυχούν όταν είδα ότι πωλούσαν τη μπλε σκιά με μια ροζ απόχρωση και ένα ροζ βάλσαμο για τα χείλη στο site τους. Ωστόσο, μια φορά που είχα δοκιμάσει το κραγιόν, ήμουν ενθουσιασμένος! Είναι πραγματικά λείο και κρεμώδες. Είναι ένα πολύ ωραίο γυμνό ροζ με όμορφη ροζ λάμψη.

Οι τελευταίες γνώμες

Bust Size

Bust Size

Eileen Preston

Όλο και περισσότεροι λάτρεις αναφέρουν το προϊόν και τις επιτυχίες τους σε σχέση με την εφαρμογή αυ...

Bustural

Bustural

Eileen Preston

Ένας αυξανόμενος αριθμός ενθουσιωδών Bustural για αυτό το φάρμακο και τις εμπειρίες τους στο πλαίσι...